Bisonspoor 3002 - B505 Bison Office Space, toren Berlin 4e etage 3605 LT Maarssen 0346 - 556 376

Nationale Vereniging Sjögrenpatiënten (NVSP)

De NVSP is er, als enige officiële landelijke vereniging, voor patiënten met het syndroom van Sjögren én voor patiënten met het non-Sjögren siccasyndroom. Leden van alle leeftijden vinden bij ons herkenning en verbinding. En vooral een platform om ervaringen te delen en lotgenoten te ontmoeten. Inmiddels hebben zo’n 2150 leden zich aangesloten bij onze vereniging.

Actief voor een beter leven

De NVSP werd in 1986 opgericht met als doel een betere kwaliteit van leven voor patiënten van deze – voor velen onbekende – ziekte. Met de vereniging werken we aan kwaliteitsverbetering in de zorg en willen we de ziekte bespreekbaar maken en een gezicht geven.Om dat te bereiken organiseren wij informatiebijeenkomsten en lotgenotencontact, we geven voorlichting en bevorderen samenwerking tussen patiënten en professionals. Tussen elkaar én onderling. Via onze website, Facebook-pagina, Facebookgroep en Instagram staan wij rechtstreeks in contact met patiënten, die elkaar hier ook online vinden. De vereniging is lid van Ieder(in) en is tevens aangesloten bij de Patiëntenfederatie Nederland.

• De statuten van de vereniging treft u hier aan.
  • Het huishoudelijk reglement van de vereniging treft u hier aan.

Delen op social media?
Leden Nieuwsbrief:

Abonneren op Het Kleine Ogenblikje.

Ja, ik blijf als lid van de vereniging graag op de hoogte van alles rondom NVSP via Het Kleine Ogenblikje.