Bisonspoor 3002 - B505 Bison Office Space, toren Berlin 4e etage 3605 LT Maarssen +31 346 - 556 376 Ma-Vr: 09:00 - 17:00 uur

Ervaringsverhaal Katy

Bekijk de persoonlijke video van Katy via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=4c75c7o1_hk (Engels), de vertaling staat hieronder.

Mijn naam is Katy Antonopoulou, de penningmeester van Sjögren Europe. Hoewel ik geen patiënt met het syndroom van Sjögren ben, begrijp ik er twee belangrijke dingen van:

  1. Het syndroom van Sjögren is geen "unieke" ziekte en treft iedere patiënten anders. Daarom werkt één unieke techniek niet voor elke patiënt. Het vinden van wat werkt voor elke patiënt is een moeilijk maar belangrijk proces. Hoewel de belangrijkste symptomen droge ogen, droge mond, vermoeidheid en gewrichtspijn zijn, is Sjögren een systemische ziekte die het hele lichaam treft.
  2. De Sjögrenpatiënt kan een goede kwaliteit van leven behouden. Hij moet op de hoogte blijven van de laatste informatie, zichzelf voeden via betrouwbare bronnen, steun zoeken en zijn grenzen in de gaten houden.

 

Delen op social media?
Leden Nieuwsbrief:

Abonneren op Het Kleine Ogenblikje.

Ja, ik blijf als lid van de vereniging graag op de hoogte van alles rondom NVSP via Het Kleine Ogenblikje.