Bisonspoor 3002 - B505 Bison Office Space, toren Berlin 4e etage 3605 LT Maarssen +31 346 - 556 376 Ma-Vr: 09:00 - 17:00 uur

Coronameldpunt Sjögrenzorg

De zorg voor Sjögrenpatiënten staat steeds meer onder druk door corona en alle maatregelen daaromheen, zoals het afschalen van de reguliere zorg. Zoals ook al uit onze enquête bleek, heeft dit negatieve gevolgen voor de diagnose en de behandeling van het syndroom van Sjögren.

Om meer idee te krijgen over de omvang, aard en ernst van deze gevolgen, hebben we het coronameldpunt in het leven geroepen. Door het invullen van het onderstaand formulier kunt u ons uw ervaringen doorgeven.

Wij horen naast de vervelende gevolgen, ook graag positieve ervaringen. Die zullen wij doorgeven, zodat anderen er mogelijk van kunnen profiteren.

Meldingen kunnen gedaan worden over voorvallen sinds 22 juli 2020, de sluitingsdatum van onze enquête. Per formulier kan maar één melding gedaan worden over één zorgverlener, maar vaker melden is uiteraard mogelijk.

Op basis van deze meldingen, kunnen we helaas niet individueel bemiddelen. We kunnen wel contact opnemen met expertisecentra, beroepsverenigingen en andere patiëntenorganisaties. We hopen daardoor de negatieve gevolgen te helpen verminderen en oplossingen te vinden voor de korte en langere termijn om de zorg op peil te houden/krijgen.

Alle ingevulde data zullen een maand nadat de Coronapandemie over is vernietigd worden.

Namens de kennisgroep, Annemieke, Joyce en Marianne

MELDPUNT: Ervaring bij afschalen reguliere zorg bij Sjögren/non-Sjögren-sicca syndroom tijdens de corona pandemie

NB: schrijf voor iedere type zorgverlener een nieuwe melding!

Maak een melding
Delen op social media?
Leden Nieuwsbrief:

Abonneren op Het Kleine Ogenblikje.

Ja, ik blijf als lid van de vereniging graag op de hoogte van alles rondom NVSP via Het Kleine Ogenblikje.
×

Logo NVSP

We ontvangen graag je feedback!

 

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer