Bisonspoor 3002 - B505 Bison Office Space, toren Berlin 4e etage 3605 LT Maarssen +31 346 - 556 376 Ma-Vr: 09:00 - 17:00 uur

Sjögren Award

Oproep: aanmelden of voordragen van kandidaten voor de Sjögren Award

Het syndroom van Sjögren verdient alle aandacht. Elk onderzoek draagt bij aan meer kennis, betere behandeling en misschien ooit tot hét medicijn of zelfs uitsluiting van de ziekte. Het bevorderen van onderzoek is dan ook één van de speerpunten van de NVSP.

Elke twee jaar wordt daarom de prachtige Sjögren Award uitgereikt aan het onderzoek of de onderzoek(st)er die de meest mooie, grote of belangwekkende bijdrage heeft geleverd. Naast de award krijgt de winnaar bovendien een bedrag van € 2.000,00 te besteden naar eigen keuze.

Sjögren Award

Om de inzendingen voor de prijs te beoordelen heeft het bestuur van de NVSP de Awardcommissie ingesteld. Deze commissie beoordeelt de inzendingen aan de hand van de criteria die in het reglement vastgelegd zijn.
De Sjögren Award zal weer uitgereikt worden op 8 oktober 2022. Het bestuur van de NVSP nodigt alle onderzoekers (waarvan het onderzoek voldoet aan de criteria) uit mee te dingen naar deze prijs.

Inzendingen moeten voor 1 juni 2022 binnen zijn op ons kantoor:

Nationale Vereniging Sjögrenpatiënten
t.a.v. de Awardcommissie
Postbus 6
3600 AA Maarssen

Winnaars Sjögren award 2020

Winnaressen van de Sjögren Award 2020, Links Iris Bodewes, rechts Jolien van Nimwegen.Delen op social media?
Leden Nieuwsbrief:

Abonneren op Het Kleine Ogenblikje.

Ja, ik blijf als lid van de vereniging graag op de hoogte van alles rondom NVSP via Het Kleine Ogenblikje.