Bisonspoor 3002 - B505 Bison Office Space, toren Berlin 4e etage 3605 LT Maarssen +31 346 - 556 376 Ma-Vr: 09:00 - 17:00 uur

Eva Lotte Verdonk

 

Persoonlijke achtergrond

Mijn naam is Eva Lotte (1973) en ik woon samen met mijn man en kinderen Pepijn (2004) en Boris (2009) in Voorburg. Na mijn studententijd in Groningen kreeg ik last van onduidelijke en steeds terugkerende klachten. Opgezette knie, last van mijn schouder, pijnlijke vingers. Na meerdere bezoekjes aan artsen en ziekenhuis, werd de diagnose Reumatoïde Artritus gesteld. Er volgde een traject van ontkenning (“het is echt geen reuma, ik ben nog zo jong en niemand in mijn familie heeft reuma”), stoer doen (“die reuma krijgt mij niet klein, ik blijf alles doen zoals ik het vroeger deed”). Inmiddels heb ik geaccepteerd dat reuma een deel van mijn leven is. Reuma is voor mij de trigger om bewust in het leven te staan en duidelijke keuzes te maken met betrekking tot werk, beweging en ontspanning.

Professionele achtergrond

Ik heb een HRM achtergrond, een coachopleiding afgerond en een master in leren & ontwikkelen. Ik houd me professioneel bezig met individuele en groeps ontwikkeltrajecten. In 2018 heb ik het certificeringstraject gedaan voor ervaringsdeskundig coach. Na jarenlang professioneel coach in het bedrijfsleven, leerde ik hoe ik mijn eigen ervaringsdeskundigheid kan inzetten in het coachen van mensen met een chronische aandoening.

Expertise

Coachen doe ik graag als wandelcoach in de natuur. Letterlijk in beweging zijn in de natuur, leidt keer op keer tot mooie inzichten en resultaten. Gespreksonderwerp is afhankelijk van het vraagstuk dat er speelt en de belemmeringen die balans in het leven in de weg staan.

Regio

Zuid-Holland

Contact

Eva Lotte Verdonk

T: 06-55303837
E:

Delen op social media?
Leden Nieuwsbrief:

Abonneren op Het Kleine Ogenblikje.

Ja, ik blijf als lid van de vereniging graag op de hoogte van alles rondom NVSP via Het Kleine Ogenblikje.