Bisonspoor 3002 - B505 Bison Office Space, toren Berlin 4e etage 3605 LT Maarssen +31 346 - 556 376 Ma-Vr: 09:00 - 17:00 uur

Annelies van Eekeren

 

Persoonlijke achtergrond

Ik ben een geboren Brabantse maar vanaf mijn 20ste woon ik met veel genoegen in de omgeving van Amsterdam. Ik ben inmiddels al bijna 20 jaar weduwe na een huwelijk van bijna 30 jaar waarin twee kinderen geboren werden. Inmiddels ben ik in het trotse bezit van 6 kleinkinderen, oppassen is vermoeiend maar ook erg dankbaar en leuk!

Na vier jaar weduwschap, werd Ik gediagnostiseerd met Sjögren. Na een zeer gezond bestaan, kan ik niet anders dan deze ziekte linken aan de moeilijke situatie waarin me toen bevond. Pas enkele jaren als ZZP’er aan de slag en de kinderen net op uitvliegen. Inmiddels ben ik er weer veel beter aan toe en met in achtneming van kleine(vind ik) beperkingen leef ik zeer prettig en ben ik actief op allerlei gebied.

Professionele achtergrond

Als meisje was de MMS verplicht, helaas ik wilde studeren maar dat moest wachten tot ik het heft zelf in handen kon nemen. Dus na een HBO sociaal werk en ervaring in het Vormingswerk ben ik Sociologie van Arbeid en Organisatie gaan studeren. Vele jaren heb ik met ontzettend veel plezier trainingen en cursussen geven in het bedrijfsleven, van OR tot management maar altijd toegespitst op wat die situatie vereiste. Van bemiddeling tussen management en werknemers tot ondersteuning van veranderingsprocessen, zoals zelfstandiger werken, functioneren in flexibele teams, meer thuiswerk etc. na 30 jaar loondienst heb ik grote stap gemaakt naar ZZP’er met hetzelfde profiel. Het gaf mij de gelegenheid nog meer bijscholing te volgen. Meer expertise opdoen in coaching en een mooie spelmethodiek leren zoals psychodrama, het heeft mijn leven verrijkt. Formeel ben ik met pensioen maar ik zit niet stil!

Expertise

Wet- en regelgeving rondom ziekte en arbeid. Tot een zeker niveau de juridische kant van het verhaal maar vooral ook de ondersteuning bij de aanpak van de situatie ten aanzien van de werkgever en eventueel het UWV.
Emotionele ondersteuning bij de acceptatie van de situatie rondom de ziekte.
Ik maak graag gebruik van mijn methodische specialisatie psychodrama, een specifieke spelmethodiek.

Regio

De randstad tot en met Rotterdam, Utrecht en Amersfoort.
Ik vind reizen niet erg maar telefonisch kan er ook veel.

Contact

Annelies van Eekeren

T: 06-53289252
E:
W: linkedin: https://www.linkedin.com/in/anneliesvaneekeren

Delen op social media?
Leden Nieuwsbrief:

Abonneren op Het Kleine Ogenblikje.

Ja, ik blijf als lid van de vereniging graag op de hoogte van alles rondom NVSP via Het Kleine Ogenblikje.