Regionaal contact

Wilt u ook lotgenoten ontmoeten? Bent u nieuwsgierig naar hoe anderen omgaan met hun klachten, met de ziekte of met onbegrip uit de omgeving? Of wilt u uw vragen beantwoord hebben door mensen die er écht van weten? Woon dan een bijeenkomst bij.
Regionale bijeenkomst in Heerenveen.

Deze zal worden gehouden op zaterdag 30 maart 2019, in het Tjongerschans Ziekenhuis, Thialfweg 44, 8441PW Heerenveen. (0513 685685).


Het thema zal zijn (bijzondere)tandheelkunde en implantologie en worden verzorgd door Dr. W.W.I.Kalk, kaakchirurg en implantoloog, verbonden aan het Centrum voor Bijzondere implantologie te Heerenveen. Dr. Kalk heeft zowel een geneeskundige als een tandarts opleiding en is gepromoveerd op het syndroom van Sjögren.

De uitnodiging kunt u hier bekijken
U kunt zich hier aanmelden


Regionale bijeenkomst in Leiden.

De bijeenkomst zal worden gehouden op zaterdag 6 april 2019 van 9.30 - 13.00 uur in het Leids Universitair Medische Centrum (LUMC) in Collegezaal 4, Albinusdreef 2, 2332 ZA Leiden, tel. 071 - 5269111 (Ingang Hoofdgebouw 1).

Er zal een bewegwijzering in het gebouw aanwezig zijn. U kunt parkeren in de parkeergarage. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. De toegang voor u als lid en voor overige belangstellenden is gratis, maar aanmelding bij het secretariaat van de NVSP is wel verplicht.

Wij hebben de heer dr. A. Starrenburg (tandarts/implantoloog) bereid gevonden voor ons een voordracht te houden. Dr. Starrenburg zal iets vertellen over Zirconium implantaten versus Titanium implantaten. Ook zal hij iets vertellen over wortelkanaalbehandelingen en biologische tandheelkunde.

De uitnodiging kunt u hier bekijken
U kunt zich hier aanmelden


Regionale themabijeenkomst in Gelderland

De themabijeenkomst is op woensdag 10 april 2019, de zaal is open vanaf 19.00 uur.

Het thema van deze avond is:
De nieuwste en laatste ontwikkelingen op het gebied van het syndroom van Sjôgren, o.a. diagnosestelling, onderzoek en behandelstrategie.
Sprekers: dr. H. Visser (reumatoloog) en I. Verhagen arts-assistent, allebei werkzaam in Rijnstate ziekenhuis

Locatie:
Rijnstate Arnhem (auditorium)
Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem

De uitnodiging kunt u hier bekijken
U kunt zich hier aanmelden